TJÄNSTER

Allt i ett.

Inga mellanhänder.

Inga krussiduller. 

Jo. Le Creadot Minibyrå erbjuder ju en unik helhetslösning. Där du kan få allt på samma plats inom marknadsföring & design utan att behöva betala en stor klumpsumma för något som du sedan har fullt ansvar för själv ska fungera. Allt på samma plats, med samma kontakt. Le Creadot Minibyrå erbjuder en månadsprenumerationslösning där vi tillsammans arbetar fram en strategi och material för att sen arbeta vidare kontinuerligt i form av kreativa möten och fotosessions som oftast innehåller alldeles för mycket kaffedrickande. Le Creadot blir er Minibyrå, lilla marknadsavdelning. 

Det är många företag som tror att marknadsföring både tar för mycket tid och ofta kostar en välldans massa pengar. Så behöver det inte vara. Idag är det viktigt hur du syns och vart du syns. Och att ditt material alltid följer sina färger och sitt koncept. Det behövs en röd tråd igenom hela ditt material, annars börjar det spreta åt alla möjliga håll och det blir svårt att behålla fokus. Inte bara för er som företag, utan för era kunder och förhoppningsvis blivande kunder.

Foto & Video

Numera mest till visuell kommunikation i form av content till sociala medier, tryckmaterial, annonser & webb. Men kan även ta ett och annat privat fotouppdrag ibland, såklart.

Grafisk design

Logotyper, grafiska profiler, content till sociala medier, tryckmaterial, annonser & webb, illustrationer & enklare motion graphics.

Webbdesign

Bygger stilrena hemsidor i WordPress, som senare kan underhållas av mig eller dig. 

Vill du underhålla din egen webbsida, be mig om en anpassad manual så hittar du allting lite lättare.

Konceptutveckling

Det är viktigt att hela tiden utveckla sitt företag eller organisation, fast på rätt sätt och i rätt mängd. Jag hjälper dig att hålla tråden, utvecklas kreativt och ta ditt företag till nya nivåer.