FOTO & FILM

Fotar & filmar material till sociala medier, webb och annonser.

Tar också privata fotouppdrag, kontakta mig för mer info.

GRAFISK DESIGN

Logotyp och grafisk profil, webb, tryckmaterial och grafiskt innehåll till sociala medier.

WEBBDESIGN

Bygger stilrena hemsidor i WordPress.

SOCIALA MEDIER

Sköter dina sociala medier med planering, publicering, fotografering & filmning.

PRENUMERATIONSLÖSNINGEN

Hos Le Creadot Minibyrå kan du få all visuell kommunikation på samma plats. Allt blir enhetligt, den röda tråden följs och det behövs inga mellanhänder. Behöver du kontinuerligt material som foton till sociala medier, tryckmaterial eller uppdaterad hemsida? Minibyrån kallas ju inte minibyrå utan anledning. Här kliver vi in och styr upp din kommunikation så att du slipper ha flera kontakter samtidigt och kan koncentrera dig på din verksamhet.

PRESENTATIONSMATERIAL

Jag arbetar med några av Sveriges ledande produktionsbolag inom TV & Film. Tar fram presentationsmaterial och foldrar till nya serie och filmprojekt. Att få vara med i början när en idé tagits fram och göra den levande med text och bild är fantastiskt.

Projekten ligger under sekretess och får inte visas. Bilderna nedan är inte tagna av mig men har använts i ett par projekt för att beskriva en plats eller karaktär. 

Behöver ditt företag ett presentationsmaterial eller vill du ha hjälp att pitcha en idé? Självklart tar jag fram material utanför filmbubblan också!

Translate »