För ett par månader sen så var det äntligen dags att visa upp vad vi arbetat med så länge. Det var dags för The House of Taste att byta kostym och bli Taste N More. Vi släppte den ny loggan tillsammans med en helt ny profil och såklart nytt skyltmaterial, tryckmaterial och inredning.

Här åker den nya skylten upp.

 

Det är alltid en så magisk känsla när grafiskt material får liv på riktigt.

 

 

Taste N More har fortfarande samma innehåll och samma personal. Bara ett lite mjukare, trendigare uttryck. Vi har också jobbat mycket omkring konceptet med “Smakernas butik”. För det är det verkligen. Taste N More är en butik som ingen annan jag någonsin suttit min fot i. De har ALLT. Allt från fyllda oliver, choklad tryffel, lakrits, raw food, pasta, te, marmelader och såklart deras populära olivoljor, vinäger och kryddor på lösvikt.

 

 

Det är ett fantastiskt gäng som arbetar där dessutom. Så jag är så lyckligt lottad som får spendera så mycket tid tillsammans med dem. Le Creadot Minibyrå sköter allt tryckmaterial, sociala medier, annonser och bildmaterial till Taste N More även idag. Ett samarbete som är otroligt roligt med många idéer och mycket skratt, men också ett väldigt lärorikt samarbete. Tänk vad mycket lärdom det finns inom olivoljans och vinägerns värld.

Det är både gott visuellt och för själen att få arbeta med alla fantastiska produkter som finns på Taste N More. Och med Anna, Mary och Stina som alltid är lika härliga att ha att göra med. Våra en timmes möten blir ofta tre timmars möten. Vi trivs. Och det är vansinnigt roligt.

 

Följ Taste N More på instagram och/eller Facebook för att ta del av mer material och bilder.

@tastenmore

Translate »

Share This

Share this post with your friends!