Vintageväskan är en startup som behövde en ny grafisk profil, samt foton & videoklipp för att kunna marknadsföra sig bättre via sociala medier. De har helt otroliga skinnväskor av bästa kvalitet. Ni vet, såna där som det går att ha livet ut och de blir bara snyggare med tiden. 

Såhär såg Vintageväskan ut innan Le Creadot satte igång.

 

 

Och såhär blev den nya logon.

 

 

För någon vecka sen så passade vi på att fota och filma några av väskorna som kommer att vara med i den allra första kollektionen med modell. Bland annat en helt fantastisk portfölj som går att göra om till ryggsäck. 

 

 

In och shoppa på vintagevaskan.se

(Nu får du dessutom 15% på ditt första köp, rabatten dras i kassan)!

 

Och…

In och följ @vintagevaskan på sociala medier.

Translate »

Share This

Share this post with your friends!