Blogg - Le Creadot
I Le Creadot bloggen pratar vi om vad som händer på Le Creadot Minibyrå, men också om design och kommunikation. Foto, video och marknadsföring.
grafisk design, foto, video, kommunikation, blogg, marknadsföring
17260
page-template,page-template-blog-large-image-whole-post,page-template-blog-large-image-whole-post-php,page,page-id-17260,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Nu är det äntligen klart att fantastiska The House of Taste i Västerås är ny kund hos Le Creadot Minibyrå.

 

The House of Taste ligger på Vasagatan i Västerås och är en butik utöver det vanliga. De erbjuder smakrika upplevelser, kulinariska presenter fint inslagna i cellofan, kökstillbehör, raw food, kryddblandningar, pesto, dressingar, oliver etc. Dessutom kan du köpa förstklassig olivolja och balsamvinäger på lösvikt.

 

2017 vann The House of Taste Guldstänk, “Årets nystartare”.

 

“Årets nystartare har utvecklats snabbt på en marknad med tuff konkurrens. Med en målinriktad tillväxtplan har de på kort tid ökat omsättningen och rekryterat nya medarbetare. Företaget har från start arbetat aktivt med att bygga sitt varumärke och fokuserar på vikten av nöjda kunder. Med ett hållbart synsätt och höga kvalitetskrav har årets vinnare tillfört ett mervärde i city och skapat ett hus fullt av smaker.”

 

 

 

Det ska bli så vansinnigt roligt att sätta igång!

 

Nu kör vi!

 

Det har väl inte undgått någon att SF Bio har bytt namn till Filmstaden. Och att de nu har gått ut med sin nya profil och logotyp. Som skapad ur ett Windows paintprogram från 1995, utan någon som helst karaktär. “-Nu är det dags att lyfta fram varumärket Filmstaden, symboliserat av ett stiliserat F” skriver de på filmstaden.se.

 

Jag ställer mig onekligen frågande till valet av både typsnitt och den röda och kalla, sterila sjukhusaktiga nyansen?

 

Vad. sjutton. gubbar?

 

 

Ne.

 

Jag skulle väl inte vilja påstå att det skett något varumärkeslyftande här inte.

 

En stor besvikelse.

 

 

Idag spenderades hela förmiddagen i skogen!

 

Det var dags för lite ny content, nya yogafoton till Garageyoga. Jag älskar verkligen att fota yogabilder. Och att få arbeta med någon som Maria, som dessutom är en väldigt kreativ person, gör ju det hela väldigt mycket roligare. Hon tar av sig skorna och går barfota bland löven trots att det är både frost och -3 grader.

 

 

Vi klättrade omkring där bland stenarna. Tills vi fick det vi ville ha.

 

Förra gången hade vi tema, vatten.

 

Och då såg det ut såhär.

 

 

Undrar vad det blir nästa gång?

Välkommen till Le Creadot bloggen!

 

Här möts kreativitet och inspiration, kommunikation och design, i en salig röra. Eller, de möts snarare i en organiserad röra. En sån röra som jag tror att de flesta kreativa människor är väldigt bekant med. Speciellt när det kommer till kreativa tankeprocesser. Det är lite rörigt och vimsigt, men röran är liksom endå sorterad, organiserad. Flyttas något på, så märks det. Var sak har sin plats, i röran.

 

Lite så antar jag att den här bloggen blir.

 

Kreativ, inspirerande och rörig, på ett sorterat, organiserat sätt.

 

I allafall, Välkommen. 

EnglishSwedish