För andra året i rad så var Le Creadot med och sponsrade Yogaevent med deras “Yoga för framtiden” på World Class arena i söndags den 7/4. I år var det större, pampigare och vi samlade in en rejäl summa pengar till Tilia, som är en fantastisk organisation som arbetar mot psykisk ohälsa bland ungdomar.

Även i år fanns det massor av härliga människor på plats. Och vi hade ett helt gäng med sponsorer och artister. Bland annat Mario Perez Amigo & Dawid Bienkowski som inte bara är barndomsvänner till mig, utan helt otroliga dansare. De har dansat med massor av artister världen över, varit med i melodifestivalen och Mario uppträdde med sitt populära nummer från Talang 2018.

Gåshud.

 

På plats på World Class arena var också gospelkören Body&Soul, sångerskan Matilda, Kick your mind, GarageyogaLinda Gerstenmayer, Rituals, Kajens Café och BLE eventteknik.

 

 

Så spännande att följa utvecklingen. Och att få vara en del av detta. Håll utkik efter nästa års event, biljetterna går åt som smör i solsken. Ni kan göra det på instagram @garageyoga_maria eller @kickyourmind. De har dessutom mindre yogaretreats på gång, där det bland annat yogas till livemusik.

Missa inte.